Franske røkelakstoaster med dijonsennep og gressløk -

Franske røkelakstoaster med dijonsennep og gressløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Denne oppskriften er laget av Trond Moi, kjent fra Bølgen & Moi -restaurantene, der han regjerer sammen med vinekspert Toralf Bølgen. 1. Smør brødskivene og stek dem sprø på hver side i stekepanne. Kutt dem i to pene snipper hver. 2. Stivpisk creme fraichen og ha i grovhakket laks, sennep, epler, gressløk, og smak til med salt, pepper og nypresset limesaft. 3. Anrett kremen oppå toastene og pynt med litt laks og gressløk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.