Slik gjør du det:
Til frokost eller dessert Kok opp vann, sukker og finhakket sitronmelisse/mynte og saft av lime eller sitron. Avkjøl og sil sukkerlaken. Skjær skallet av appelsinene, skjær ut båter mellom de naturlige hinnene som skiller båtene, på denne måten får du saftige appelsin"fileter" uten hinner. Rens og del opp resten av frukten i jevnstore biter. Hell laken over frukten. Dryss over hakkede nøtter. Til dessert: Server med råkrem, is eller vaniljekesam. Til frokost eller mellommåltid, server frukten med müsli og vaniljeyoghurt eller vaniljekesam. Råkrem Stivpisk fløten med vaniljesukker. Bland egg og sukker i en bolle og visp til eggedosis. Rett før servering vend eggedosisen inn i kremen.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.