Frisk mangosorbet - En smaksopplevelse du sjelden vil glemme
Foto: materdetbestejegvet.blogspot

Frisk mangosorbet

En smaksopplevelse du sjelden vil glemme

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sukkerlake ( burde lages dagen før for ultimat smaksopplevelse ). Kok opp vann med sukker og la det koke i et minutt i mens du rører. Ha laken over i en skål og la den stå i kjøleskapet i noen timer eller på benken til neste dag.

Skjør mangoen glatt i en blender sammen med limejus. Rør inn sukkerlaken og ha blandingen opp i en bolle. Sett i fryseren og rør jevnlig. Helst med 20 minutters mellomrom, til isen har fått en myk og is-aktig konsistens.

 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Kokos og lime sorbet
fav Tid: 180 min
Hjemmelaget is