Friske bringebær med Martini Asti granite og sabayonne - Her er en sommerfrisk dessert med deilige bringebær.

Friske bringebær med Martini Asti granite og sabayonne

Her er en sommerfrisk dessert med deilige bringebær.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann og sukker, og avkjøl. Bland i Martini Asti og smak til med sitronjuice. Fryses over natten, når den er frossen skrapes den med en gaffel til ”snø” Dette kan gjøres på forhånd og kan oppbevares i en tett boks i fryseren. Sabayonne Bland alt sammen i et glass eller en stål bolle. Sett bollen over en kjele med nesten kokende vann og pisk til blandingen blir til en tykk krem. Bringebær Fordel bringebær på tallerkenen og dryss hasselnøtter over. Legg så på sabayonne saus og granite. Servers umiddelbart og nytes med et glass Martini Asti.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Granité