Fristende augustsalat med fetaost -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fristende augustsalat med fetaost

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær gulrøtter i staver eller tynne skiver og kok knapt møre i lettsaltet vann, 4-5 min. Rens og kok aspargesbønner i lettsaltet vann i 5-6 min og la rensede sukkererter koke med bønnene i ca 1 min. Avkjøl grønnsakene raskt i iskaldt rennende vann. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen, untatt salt. Rens og del alle grønsakene i biter og bland sammen kokte og rå grønnsaker. Smuldre over fetaost og hell dressingen over. Dryss over flaksalat og vend salaten lett sammen. Godt brød smaker godt ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?