Fristende laksepai -

Fristende laksepai

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

Bunn

150 g meierismør

200 g hvetemel

2 ss vann

Fyll

150 g røkelaks

150 g sopp

2 ss purre

200 g revetost, f.eks. jarlsberg eller norvegia

4 stk egg

2,5 dl melk

0,5 ts pepper

Annonse

Slik gjør du det:

4-6 porsjoner Paiform: 24 cm i diameter I stekeovnen: 200 ° C, ca. 15 minutter (forstek av paibunn) 175 ° C, ca. 30 minutter (med fyll) Smuldre smør og mel. Rør inn vannet og lag en jevn deig. Trykk deigen ut i paiform og pensle den med litt sammenvispet egg fra fyllet. Forstek bunnen. Del opp laksen og soppen. Fordel fisk, sopp, purre og ost i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell blandingen i formen og stek paien ferdig. Server den varm.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?