Fritert bacon - Og det smaker like godt som det høres ut.
Foto: Erik Hannemann

Fritert bacon

Og det smaker like godt som det høres ut.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk gjerne solsikkeolje til fritering. 

Du kan godt krydre kjøttdeigen, men det er ikke nødvendig. 

Trill kuler av osten, på størrelse med en klinkekule. 

Pakk den inn i kjøttdeig. Sur baconskiva rundt. 

Varm opp olje til 170 grader. Stek baconkulene i 90 sekunder og la dem renne av på baconpapir. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Hamburger med egg