Friterte løkringer med øl og persille -

Friterte løkringer med øl og persille

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk øl og mel til en jevn røre og rør inn persillen. La paneringsrøren stå 30 min og rør så inn salt. Skjær løk på tvers til 1 cm tykke skiver, og del dem opp i ringer. Varm 2,5 cm olje i en stor, dyp kjele, til 190 °C. Ta 4-5 ringer av gangen og dypp dem i paneringsrøren så de blir helt dekket. La den overflødige røren dryppe av og fritér under stadig vending til de er gyldne. Dette tar 1-2 min. Legg så ringene til tørk på tørkepapir og krydre med ekstra salt. Smaker godt med salsa verde (grønn salsa) eller en dip av lettrømme tilsatt litt hvitløk, persille og en liten skvett pils.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Pølser i lettøl