Frittata - Frittata er omelettens storebror. Du må piske eggene luftige og så steker du den på begge sider.
Foto: Erik Hannemann

Frittata

Frittata er omelettens storebror. Du må piske eggene luftige og så steker du den på begge sider.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Knekk eggene i en bolle. Pisk dem kraftig. 

Hakk persillen og ha det i bollen. 

Del poteten i terninger og finhakk løken. Ha det i stekepanna og stek til det er gyllent i smør. Hell over de piskede eggene. 

Riv opp makrellen og legg den i stekepannen. La det steke på middels svak varme, omtrent 10-12 minutter. 

Legg en stor tallerken i stekepannen. Bruk grytekluter. Snu rundt, slik at frittataen havner på tallerken. Skli den tilbake til i stekepanna og la den steke i et par minutter. 

(Du kan også bruke grillen i ovnen til å steke toppen. Sett på grillelementet, sett inn et stekebrett høyt i ovnen, men pass på at det er plass til stekepannen. Legg stekepannen på stekebrettet. Du trenger ikke lukker døra. Det er gjort på kort tid.) 

Del opp frittataen i skiver og server med tomat, salat og brød. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.