Frokostvafler med brunost og havregryn -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Frokostvafler med brunost og havregryn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = 10-12 plater Bland sammen det tørre. Visp sammen egg, melk, yoghurt og olje og visp inn i det tørre til en glatt røre. La svelle 6-8 min før steking. Om nødvendig tilsett mer hvetemel eller spe med litt melk om røren er blitt for tykk. Stek i middelsvarmt vaffeljern. Henger vaflene faste smør med litt olje på de første platene. Server med syltetøy, brunost o ev litt lettrømme cottage cheese.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Lavkalori-vafler
fav Tid: 60 min
Havregrynsvafler