Fromasj servert med sitrussalat med julesmak -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fromasj servert med sitrussalat med julesmak

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann noen minutter. Visp eggeplommer og sukker hvitt og luftig. Visp fløten myk og bland forsiktig med eggeplommene. Hell vannet fra gelatinen og smelt den i kokende vann (eller i mikrobølgeovnen i 15-20 sek). Tilsett, og rør blandingen inn i kremen sammen med presset appelsin. Hell i en glassbolle. Sett kaldt i minst 2 timer eller natten over. Sitrussalat Skrell frukten og fjern hvite hinner. Skjær frukten i tynne skiver eller skjær ut fileter mellom hinnene. Kok opp vann, sukker og krydder. Avkjøl. Sil den avkjølte laken over fruktskivene og la stå og trekke kaldt minst 1 time før servering. Dryss ev over hakkede pistasjenøtter før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.