Frukt- og bærgazpacho -

Frukt- og bærgazpacho

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland (halvtinte om de er fryste) bringebær med appelsinjuice, sukker og vaniljesukker. Skrell og skjær frukten i terninger og bland den i suppen. Tilsett eplenektar like før servering. Tips! Gazpachoen kan også serveres med en kule sitronsorbet eller vaniljeis.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Frisk fruktsalat