Frukt på grillen -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Frukt på grillen

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Velg frukt som ikke er overmoden. Forslag til frukt: Bananer, ananas, papaya, mango, jordbær, nektariner, fersken eller andre frukter du liker. Skrell om nødvendig fruktene og del i båter/biter (stener fjernes). Legg fruktbitene på grillristen, eventuelt på et dobbelt ark aluminiumsfolie og grill til frukten er møre uten å "falle" helt sammen. Server med stivpisket rømme eller crème fraiche smakt til med revet skall og saft av lime eller sitron, melis, vanilje og eventuelt litt kanel.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.