Fruktchaat - indisk fruktsalat - Denne krydrede fruktsalaten kan serveres både som forrett og dessert. Dersom den skal være dessert, kuttes potetene ut.
Foto: Tom Sinding-Larsen

Fruktchaat - indisk fruktsalat

Denne krydrede fruktsalaten kan serveres både som forrett og dessert. Dersom den skal være dessert, kuttes potetene ut.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skrell banan og poteter. Del potetene, eplet og pæren i 1x1 cm terninger. Del bananen i to på langs og deretter i 1 cm store halvmåner. 2. Ha alt i en bolle og tilsett druer, krydder og sitronsaft. Bland godt. Servereres straks. Tips: Det kan være lurt å sette fram små skåler med forskjellige typer frukter og krydder i stedet for å blande alt sammen slik at personer med allergi o.l. kan blande sin egen favoritt. Dessuten kan man lage sin egen favoritt, sterkt med pepper eller med søt smak.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Smoothies x 4
fav Tid: 5 min
Shady Lady