Fudge brownies med pistasjnøtter - Disse browniesene har en myk og luksuriøs tekstur, mens pistasjnøttene sørger for krønsj og kontrast.
Foto: Manuela Kjeilen

Fudge brownies med pistasjnøtter

Disse browniesene har en myk og luksuriøs tekstur, mens pistasjnøttene sørger for krønsj og kontrast.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 C. Kle en form på ca 35x25 cm med bakepapir.

Ha den første ladningen med sjokolade og smøret i en bolle og smelt det sakte over vannbad.

Ha egg, sukker og vanilje i en annen bolle og bland det lett sammen med en visp, ca 30 sekunder.

Rør forsiktig inn sjokoladeblandingen med en slikkepott, ca 30 sekunder. Det er viktig at du ikke rører for mye i røren.

Ha i pistasjnøtter og den andre ladningen med sjokolade, og vend det forsiktig sammen med en slikkepott.

Sikt i mel og salt, og vend det inn i røeren med en slikkepott, maks 30 sekunder.

Helle røren over i formen, som erm kledd med bakepapir.

Stek i ovnen på 180 C i 25 minutter, ikke lengre. Det kan se ut som browniesen ikke er ferdig, men den stivner når du setter den kaldt.

Sett browniesen i kjøleskapet over natten. Har du hastverk, kan du sette dem i fryseren i en halvtime. Du kan også fryse browniesen for fremtidig bruk. Ta dem så ut og la dem tine i kjøleskapet over natten.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?