Fudgies - Jeg elsker myke cookies, og jeg elsker fudge. Så da måtte jeg jo bare lage “fudgies” – myke cookies med salt-karamellfudge-biter i!
Foto: Berit Nordgarden

Fudgies

Jeg elsker myke cookies, og jeg elsker fudge. Så da måtte jeg jo bare lage “fudgies” – myke cookies med salt-karamellfudge-biter i!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør smør og begge sukkertyper til jevn masse.

Bland inn eggene og vaniljeekstrakt.

Bland salt, bakepulver, natron og melet, og bland det deretter inn i den våte blandingen.

Bland inn fudgebitene.

Massen er nå tykk. Form små eller store baller, avhengig av om du vil ha svære kafé-cookies, eller mindre småcookies, og sett dem på bakepapir på stekeplate med godt med rom mellom dem - de siger utover. Det er nok til 20-25 digre cookies.

Cookies'ene stekes midt i ovnen på 190 grader i 10-12 minutter.

Ta ut av ovnen og la bakepapiret skli forsiktig og raskt over på kakeristen. De fullstendig myke når de er varme og går veldig lett i stykker hvis man prøver å løsne dem. Du må vente til de her nesten helt kalde før du løfter dem.

Avkjølt er de sprø utenpå, men myke og seige inni.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?