Slik gjør du det:
Rør smør og begge sukkertyper til jevn masse.
Bland inn eggene og vaniljeekstrakt.
Bland salt, bakepulver, natron og melet, og bland det deretter inn i den våte blandingen.
Bland inn fudgebitene.
Massen er nå tykk. Form små eller store baller, avhengig av om du vil ha svære kafé-cookies, eller mindre småcookies, og sett dem på bakepapir på stekeplate med godt med rom mellom dem - de siger utover. Det er nok til 20-25 digre cookies.
Cookies'ene stekes midt i ovnen på 190 grader i 10-12 minutter.
Ta ut av ovnen og la bakepapiret skli forsiktig og raskt over på kakeristen. De fullstendig myke når de er varme og går veldig lett i stykker hvis man prøver å løsne dem. Du må vente til de her nesten helt kalde før du løfter dem.
Avkjølt er de sprø utenpå, men myke og seige inni.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.