Fylt brød - Det fine med denne idéen, er at man kan bruke hvilket som helst brød; kjøpt eller hjemmebakt, små eller store, bryte eller vanlig, og fylle det med de smakene du ønsker.
Foto: Tove Holter / idefull.no

Fylt brød

Det fine med denne idéen, er at man kan bruke hvilket som helst brød; kjøpt eller hjemmebakt, små eller store, bryte eller vanlig, og fylle det med de smakene du ønsker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Jeg valgte å bruke et ferdigkjøpt brytebrød til dette formålet, og brødet ble fylt med

Hjemmelaget pesto

Parmaskinke

Bøffelmozzarella (i skiver)

Puré av soltørket tomat (soltørket tomat i olje kjørt til puré med stavmikser)

Tomater (i skiver)

Kokt egg (i skiver)

Avocado (i skiver)

Dette legger du lagvis til brødet er fylt.

Skjær toppen av brødet. Fjern så mye av innmaten som du ønsker. Legg ovenfornevnte fyll lagvis og legg til slutt på topplokket.

Serveres med ekstra kokt egg, pesto og puré av soltørket tomat.

En smakfull lunsj som gjør en god dag enda bedre :)

Oppskrift:

Idéfull.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Kalvecarpaccio
fav Tid: 120 min
Pizza
fav Tid: 15 min
Tapas på toast