Fylt lammerull -

Fylt lammerull

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fjern sener og synlig fett fra bogen. Skjær av 200 gram (til 4 personer) som males. Legg bogen med kjøttsiden opp, dryss lett med salt og pepper. Smør sennepen utover og dryss rosmarin over. Bland malt lammekjøtt med finhakket sopp, persille, vårløk, rosmarin, salt og pepper. Spre farsen utover kjøttet. Rull sammen og bind med bomullstråd. Brunes gylden i smør og stekes i ovnen 20-30 min på 175°. Pakk rullen i folie og la den hvile i 10 min. før den skjæres i skiver.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Indrefilet