Fylt lammeside

Fylt lammeside

Oppskrift av: Aase Strømstad
90 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

2 ts

salt

0.5 ts

pepper

1 ts

timian

1 stk

egg

Til koking:

1 l

vann

2 ts

salt

Slik gjør du det:

Skjær slagsiden til så den blir tilnærmet rektangulær. Det avskårne kan kvernes til farsen. Rens og skjær paprika i små terninger. Rør sammen kjøttdeig, salt, pepper, paprika, timian og egg og smør farsen over kjøttsiden av slagsiden. Rull slagsiden fast sammen fra langsiden og surr den jevnt og tett med bomullshyssing. Kok opp vannet, legg rullen i, kok opp, skum av og tilsett salt, pepper og laurbærblad. La rullen trekke under lokk til den er gjennomkokt, ca. 1 time. Server lammerullen varm eller kald med sennep, flatbrød, eventuelt salat.

Kanskje disse også frister?