Fylt langpannebrød -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fylt langpannebrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Løs gjæren opp i lunkent vann. Tilsett olje, salt og sukker. Elt inn hvetemel. Deigen skal ha en "tykk grøtaktig" konsistens. Dekk bollen med plastfilm og sett til heving ca 30 min. Hell deigen over i en smurt eller bakepapirkledt liten langpanne. Klapp deigen til den dekker formen. La deigen etterheve under plast ca 20 min. Finhakk løk, soltørkede tomater, sorte oliven og hvitløk og surr i olje i en stekepanne. Smak til med krydder. Hell litt olivenolje over det ferdighevede brødet. Stikk hul i brødet med fingertuppen og bre over fyllet. Dryss ev over litt revet ost. Stek på nederste rille i varm stekeovn 200 ºC i ca 30-40 min. Avkjøl på rist. Tips: Brødet smaker godt som nistemat eller til en salat eller suppe. Soltørkede tomater kan erstattes av salamipølse i strimler.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Focaccia med chorizo