Fylt paprika - Fylte grønnsaker er kjempegodt. Bruk gjerne paprika med ulike farger. Du kan også bruke den samme kjøttblandingen til å fylle for eksempel aromasopp eller aubergine.
Foto: Morten Brun

Fylt paprika

Fylte grønnsaker er kjempegodt. Bruk gjerne paprika med ulike farger. Du kan også bruke den samme kjøttblandingen til å fylle for eksempel aromasopp eller aubergine.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen alle ingrediensene til kjøttdeigfyllet. Del paprikaene i to på langs, eller skjær av toppen. Rens og fyll paprikaene. Legg paprikaene i en stor ildfast form, dryss over ost, og hell fløten i formen. Dryss salt, pepper og urter i fløten. Stekes på 200 °C i ca. 45 minutter. Serveres med pasta eller brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Pariserpizza