Fylt svinekam -

Fylt svinekam

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 125° i 1,5-2 timer Fukt skaftet på en treskje og stikk det gjennom fileten så det blir et godt hull. Sil laken fra frukten og mos halvparten av den. Fyll den moste frukten i fileten, gni den inn med salt og pepper og surr den med bomullshyssing så den holder formen. Stek fileten midt i ovnen til den er så vidt gjennomstekt. Bruker du steketermometer skal kjernetemperatur være 72°. Ta kjøttet ut og la det hvile. Kok langpannen ut med litt av laken fra fruktboksene, samt terningbuljong. Kok sjyen litt inn, jevn den eventuelt med lys maisennajevner og smak den til med salt og pepper. Fyll gelé i de halve fruktene, skjær kjøttet i skiver og server frukten, saus og poteter til, samt en blandet salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Ribbe fra Engebret