Fylt svineschnitzel -

Fylt svineschnitzel

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg en osteskive på hver schnitzel. Del tomatene i fire, ta ut frøene og skjær tomatkjøttet i terninger. Fordel det over osten og brett schnitzlene i to. Bland mel, salt og pepper og vend schnitzlene i det. Visp sammen egg og vann og vend schnitzlene i det, deretter i strøbrød. La schnitzlene ligge et par minutter på tørt underlag så paneringen fester seg. Stek schnitzlene i rikelig med smør og olje i 2-3 minutter på hver side. Server dem med pommes frites og salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Urteschnitzel