Fylte brød -

Fylte brød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

2-3 brød Løs opp gjæren i det "fingervarme" vannet. Tilsett olje, salt og sukker. Tilsett mesteparten av hvetemelet og arbeid sammen til en glatt smidig deig. Dekk bakebollen med plast og la deigen heve i ca 45 min. Gjør klar fyllet (se forslag under). Ta deigen ut på melet bakebord og del i to- tre emner. Kjevle hvert emne ut til rektangel og fordel ønsket fyll over. Rull sammen, vri endene til hver sin kant (tvinn rullen) og legg rullen sammen til en ring eller lag en knute på den. Legg på bakepapirkledt bakepapir, dekk med et klede og la etterheve i ca 30 min. Varm stekeovnen til 250 ºC, senk til 225 og stek brødene på nederste rille i 20-25 min. Avkjøl på rist. Tomat- og fetaostfyll: Finhakk tomatene og tilsett olje, krydder, finhakket hvitløk og finsmuldret fetaost. La gjerne blandingen stå og trekke smak i ½ - 1 time, før den fylles i brødet. Basilikum- og hvitløksmør: Finhakk basilikum og hvitløk og rør inn i mykt smør. Bruk gjerne en hurtigmikser. Oliven- og sardellfyll: Finhakk alle ingrediensene og bland sammen, eller kjør sammen i en hurtigmikser.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Gresk brytebrød