Fylte epler - Eplene er fylt med sjokolade, rosiner, sukker og kanel. De stekes på bål og serveres med vaniljekesam. Om du ikke har vaniljekesam, kan du bruke vanlig kesam tilsatt litt vaniljesukker.
Foto: Peder Songedal

Fylte epler

Eplene er fylt med sjokolade, rosiner, sukker og kanel. De stekes på bål og serveres med vaniljekesam. Om du ikke har vaniljekesam, kan du bruke vanlig kesam tilsatt litt vaniljesukker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kan gjøres før turen: Fjern kjernehuset fra eplene og fyll hullene med sjokolade, sukker, kanel og rosiner. Pakk eplene i godt smurt aluminiumsfolie. Foliepakkene stekes i glørne til bålet i ca 10 minutter. Server med vaniljekesam.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?