Fylte horn med tacosmak -

Fylte horn med tacosmak

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør, tilsett melk og varm til fingervarm. Løs opp fersk gjær i litt av væsken, tørrgjær tilsettes sammen med melet. Tilsett salt, sukker og hvetemel og elt sammen til en smidig deig. Dekk bakebollen med plast og sett til heving i ca 30 min. Lag fyllet. Brun kvernet kjøtt i litt olje eller smør, tilsett krydder og tomatpuré og la surre et par min. Avkjøl litt. Ta deigen ut på et melet bakebord. Elt sammen og del i to. Kjevle hver del ut til et rundt rektangel. Del i trekanter. Legg en liten skje på hver trekant, på den bredeste siden, rull sammen fra den bredeste siden. Legg på et bakepapirkledt stekebrett. Pensle med egg og dryss med revet ost. Dekk til og sett til heving i 45-50 min. Stek i varm stekeovn 225 ºC på midterste rille. Avkjøl på rist. Lag gjerne dobbel porsjon, fine å fryse. Oppskrift: Mari Bratseth, Rissa

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fredagshorn
fav Tid: 120 min
Eplehorn