Fylte paprika -
Foto: Christopher Sjuve

Fylte paprika

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hak løk og sopp fint. Stek til det er gyllen. Ha i hvitløk og smak til med timian og salt. 

Vend inn revet ost. 

Skjær "hatt" av paprikaene". Fjerne frøene (enklest med en finger). Hold paprikaen med den åpne siden over vasken og gi den et kakk, så kommer de løse frøene ut. 

Fyll med løkblandingen. 

Grill paprikaene på grillen. 

Bruk en stor "pølseklype" til å grille paprikaene på sidene (det hindrer at fyllet ramler ut). 

Grill til paprikaene har fått litt svarte flekker. 

De kan også bakes i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter, eller til de får litt farge. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Paellatomater