Slik gjør du det:
Ha mel, salt og smør i en kjøkkenmaskin. Kjør i ca. 1 minutt. Ha i én spiseskje kaldt vann og kjør små pulser på maskinen. Fortsett å ha i én og én spiseskje vann til deigen begynner å smuldre seg, men ikke kjør den sammen til en stor klump (ellers blir deigen fort for hard etter steking). Dryss mel på bordet og ha på deigen. Bruk godt med mel og kjevle deigen til en sirkel. Legg den på bakepapir. Topping Smelt sukkeret i pannen. Ta av pannen og ha på fløte. Rør godt rundt. Rør til slutt inn smøret. Den skal være rennende og seig. Ha på sausen (ikke ut til kantene). Dryss på nøttene. Brett inn deigen. Ha på to små klatter med smør. Dryss sukker på kantene av deigen. Stek i ca. 30-40 minutter på 200 grader. Server gjerne med pisket krem eller is.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.