Gammeldags sviskedessert -
Foto: Alf Børjesson

Gammeldags sviskedessert

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland svisker og mandler i en smurt, ildfast form. Splitt opp vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha frøene i melken. Varm opp mot kokepunktet og ta kjelen av platen. Stivpisk eggedosis av egg og sukker. Visp melken inn i eggedosisen. Hell blandingen over fyllet og sett formen i stekeovnen ved 170 °C og stek i ca. 40 minutter eller til eggemassen har stivnet og sviskedesserten er gyllen. Server desserten varm eller lun med pisket krem til.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Multeiskake