Gazpacho - kald suppe -
Foto: TV2

Gazpacho - kald suppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

- en kald grønnsaksuppe Rens og del alle grønnsakene i biter. Fjern frø og hinner fra paprika og chili. Ha alle grønnsakene, blader fra basilikum og litt av kraften/ vannet i en foodprocessor og kjør sammen til mos. Spe med kraft mens maskinen går. La gjerne suppen stå kaldt og "godgjøre" seg et par timer før servering. Før servering smak til med olje, sherryeddik, salt, pepper og ev sitron. Biter av friske grønnsaker, for eksempel hakket stilkselleri, grønn paprika og slangeagurk kan tilsettes suppen ved servering. En bolle med ristede brødterninger kan servers ved siden av, slik at hver og en kan forsyne seg selv. Suppen skal servers kald, gjerne i et glass. En cocktailpinne med en tynne skiver spekemat eller en liten bit god ost kan legges over glasset ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gazpacho med scampi
fav Tid: 1440 min
Enkel gazpacho
fav Tid: 30 min
Klassisk gazpacho