Gazpacho - Den spanske suppen er andalucias kulinariske superstjerne.
Foto: Clotilde Dusoulier

Gazpacho

Den spanske suppen er andalucias kulinariske superstjerne.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens paprikaen og skjær den i terninger. 

Legg brødet i en bolle og ha i kaldt vann til det dekker. La det stå i 15 minutter og klem ut vannet med nevene. 

I en medium bolle, bland sammen brød, tomater, paprika, hvitløk og salt. Ta på forkle og kjør alt sammen i en stavmikser eller kjøkkenmaskin til det er helt jevnt. 

Bland inn olivenolje og eddik, dekk til og sett i kjøleskap i minst to timer eller et helt døgn. Rett før servering, ha i litt kaldt vann slik at det får den konsistensen du vil ha. 

Smak til med salt og pepper og ha eventuelt på små terninger med agurk, grønn paprika, løk, serranoskinke eller krutonger. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Panzanella
fav Tid: 30 min
Shakshouka