Gibson -

Gibson

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gibson er en Dry Martini med sølvløk i stedet for oliven. Begynn med garnityret\pynten. Skjær en twist av sitron. Få med minst mulig av det hvite oppunder skallet. Dette kan skape en bitter smak. Tre to sølvløk på et spyd eller en tannpirker. Husk å bruke tannpirker uten smak. Man skal ikke ha følelsen av å pusse tennene når man drikker Gibson.. 1.Fyll et cocktailglass med is for å få det avkjølt. 2.Fyll et røreglass 2\3 med is. 3.Ha i noilly prat, rør med barskje i ca. 15 sekunder. 4.bruk en hawthorn-sil og hell ut overflødig vermuth (noilly prat).Jo mer du heller ut, jo tørrere blir gibsonen. 5.Ha i ginen og rør i ca. 15 sekunder. 6.Hiv ut isen fra cocktailglasset. 7.Ha et fast grep på silen, og hell forsiktig gibsonen over cocktailglasset. 8.Ha i sølvløken og knekk sitrontwisten 2 cm over drinken slik at oljen fra skallet flyter på overflaten av drinken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Cajun Martini
fav Tid: 10 min
Dirty Martini
fav Tid: 10 min
Mandarin Martini
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold