Gigantisk fiskekake - Når du ikke vil lage mange fiskekaker så lager du denne. Ja, det holder med en fiskekake.
Foto: Erik Hannemann

Gigantisk fiskekake

Når du ikke vil lage mange fiskekaker så lager du denne. Ja, det holder med en fiskekake.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del potetene i terninger og fisken i biter. 

I en stor bolle, bland sammen fisk, poteter, erter, mel, hakket estragon og finhakket hvitløk. 

Knekk i eggene og bland til en jevn blanding. 

Varm opp stekepanna til middels varme. Ha i smør. 

Ha hele blandingen i stekepanna og la det steke 8-10 minutter til det er gyllent. 

Legg en tallerken oppned på stekepanna. Hold en hånd på toppen, press ned før du snur alt på hodet (lurt å bruke grytevotter). 

Skli fiskekaken tilbake i stekepanna og stek i 8-10 minutter til. Kjenn etter om potetene er ferdig. Når de er det kan fiskekaken serveres. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Torsk med estragon