Gjørsfilet med urtedekke -

Gjørsfilet med urtedekke

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 10 minutter. Del fiskefileten i porsjonsstykker. Dryss på salt og pepper og brun dem raskt i olje. Smuldre loffkrummen og bland den med smør og urter. Legg fiskestykkene i ildfast fat og etterstek dem i ovn til de er så vidt gjennomstekte og urteskorpen får litt farge. Finhakk sjalottløken og kok den i vermut og eddik til væsken er kokt inn til noen skjeer. Visp inn kaldt smør i små terninger. Sausen må ikke koke mens smøret vispes inn, da vil den skille seg. Smak sausen til med salt og pepper og server fisken med smørdampet purre og poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Posjert piggvar
fav Tid: 1440 min
Lettgravet ørret