Glassmestersild -

Glassmestersild

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gi laken et oppkok og avkjøl den. Vann ut silden i 24 timer. Skjær den i skiver tvers over. Skjær gulrøttene og purren i tynne skiver. Bland alt med laken og garner med dill.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Rollmops
fav Tid: 15 min
Akevittsild