Gluten- og melkefri jordbær- og rabarbrapai - Det er lite som smaker såpass av sommer som jordbær og rabarbra, derfor er det perfekt å lage denne nå som det lakker og lir mot høst og mørkere tider.
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Gluten- og melkefri jordbær- og rabarbrapai

Det er lite som smaker såpass av sommer som jordbær og rabarbra, derfor er det perfekt å lage denne nå som det lakker og lir mot høst og mørkere tider.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg bærene og rabarbraen i en paiform og strø over melis. La det stå en liten halvtime.

Sett ovnen på 200 grader.

Bland alle de tørre ingrediensene og kna inn smøremyk rapskokos.

Smuldre det over bærene.

Stekes på 200 grader i 30 minutter. Server med is eller krem du tåler.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.