Gluten- og melkefri langpanne sjokoladekake - Enkel, saftig og holdbar kake helt uten gluten og melk. Så lett å lage at alle kan få det til. Her er det ikke mye hokus pokus!
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan

Gluten- og melkefri langpanne sjokoladekake

Enkel, saftig og holdbar kake helt uten gluten og melk. Så lett å lage at alle kan få det til. Her er det ikke mye hokus pokus!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kake:Kjør sukker og egg hvitt. Bland alt det tørre og ha det og det våte over samtidig. Rør først forsiktig til alt er blandet. La så kjøkkenmaskinen gå i ca 5 minutter.

Hell røren over i en liten papirkledt langpanne. Stek på 225 gr i 15-20 minutter.

Fyll:

Smelt rapskokos, ha oppi kako og vaniljesukker. Rør godt og tilsett melis og melk. Rør godt. Bre fyllet på varm kake og strø på pynt. Sett så kaken kaldt noen timer.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.