Gluten- og melkefri langpanne sjokoladekake

Gluten- og melkefri langpanne sjokoladekake

Enkel, saftig og holdbar kake helt uten gluten og melk. Så lett å lage at alle kan få det til. Her er det ikke mye hokus pokus!

Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
45 minutter
Kake

Ingredienser

4 porsjoner

2 stk

egg

3 dl

sukker

3.5 dl

Schär bread mix

1.5 ts

bakepulver

2 ss

kakao

1.5 dl

Soyamelk

Fylll

100 g

Smøremyk rapskokos

350 g

melis

2 ss

kakao

4 ss

Soyamelk

Slik gjør du det:

Kake:Kjør sukker og egg hvitt. Bland alt det tørre og ha det og det våte over samtidig. Rør først forsiktig til alt er blandet. La så kjøkkenmaskinen gå i ca 5 minutter.
Hell røren over i en liten papirkledt langpanne. Stek på 225 gr i 15-20 minutter.

Fyll

Smelt rapskokos, ha oppi kako og vaniljesukker. Rør godt og tilsett melis og melk. Rør godt. Bre fyllet på varm kake og strø på pynt. Sett så kaken kaldt noen timer.