Gluten- og melkefri vaniljekake - Denne kaka er utrolig lett å lage, smaker godt og kan lett pyntes med vaniljekrem og bær eller bare spises som den er.
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Gluten- og melkefri vaniljekake

Denne kaka er utrolig lett å lage, smaker godt og kan lett pyntes med vaniljekrem og bær eller bare spises som den er.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk sukker og smøremyk rapskokos hvitt.

Tilsett ett og ett egg og pisk godt mellom hvert egg.

Rør så inn det tørre untatt kanel og sukker.

Ha røren over i formen og strø kanel og sukker på helt til slutt.

Stekes på 180 grader i 20-25 minutter.

Pynt

Ønsker du å pynte kaken kan du gi den et dryss med melis, eller fylle midten med melkefri vaniljekrem og friske bringebær.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.