Gluten- og melkefrie krumkaker - Krumkaker har jeg savnet i mange, mange år. Hvorfor jeg brukte så mange år på å lage det, fatter jeg ikke. For dette var enkelt!
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Gluten- og melkefrie krumkaker

Krumkaker har jeg savnet i mange, mange år. Hvorfor jeg brukte så mange år på å lage det, fatter jeg ikke. For dette var enkelt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt melkefri margarin på svak varme og sett til avkjøling.

Pisk farin og egg til eggedosis og rør inn smeltet margarin. Sikt ned mel og rør det forsiktig inn med en slikkepott.

La hele røra stå og svelle i 15-20 minutter før de stekes.

Varm opp jernet skikkelig og plasser en barneskje med røre midt på stekeflaten. Rull dem rundt en krumkakepinne eller legg dem over eller nedi en stor kopp for å få fine krumkaker til dessertskål.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.