Glutenfri eplefristelse uten egg -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Glutenfri eplefristelse uten egg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør, tilsett melk og varm til blandingen er fingervarm. Løs opp gjæren i den fingervarme væsken. Tilsett mel, sukker, kardemomme og salt. Elt sammen til en smidig deig. Dekk med plast og sett til heving 30-40 min. Elt sammen, trill ut til en pølse og legg på et bakepapirkledt stekebrett og klapp ut til et rektangel. Legg epler i terninger langsetter og dryss over sukker og kanel. Etterhev under klede 15-20 min og stek midt i stekeovn ved 200 grader i 15-20 min. Avkjøl på rist. Tips: Velger du melblanding tilsatt tørrmelk, bruk vann i deigen (bruk samme mengde vann som melk nevnt i oppskriften over. 1/2 dl olje kan erstattes med 50 g smør.)

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Adventskrans
fav Tid: 120 min
Adventskringle
fav Tid: 180 min
Solskinnsboller