Glutenfri frokostblanding/granola - Frokostblanding er bare ett av flere navn på denne oppskriften, maneg ville kanskje heller sagt granola eller müsli. Uansett; her er en suveren oppskrift på nettopp det - og det helt uten gluten!
Foto: Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Glutenfri frokostblanding/granola

Frokostblanding er bare ett av flere navn på denne oppskriften, maneg ville kanskje heller sagt granola eller müsli. Uansett; her er en suveren oppskrift på nettopp det - og det helt uten gluten!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk nøtter og mandler med blender eller stavmixer og bland alt det tørre sammen i en stor bolle.

Rør honningen ut i det varme vannet og den over alt det tørre, rør godt. la det være noen litt store klumper, men ikke for mange.

Sett ovnen på 135 grader og ha blandringen over i en langpanne - du trenger ikke bakepapir.

Stek blandringen i ca 20 minutter før du vender alt. Stek videre i nye 20 minutter og vend. Gjør dette i ca 1-2 timer til alt er tørt. Du kan med fordel beholde noen litt større kuler med sammenklistra havregryn - det er med på å gi blandingen mer spennende. Blir det ikke tørt på 1-2 timer lar du det stå på ettervarmen med en tresleiv i døra.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.