Glutenfri mandelkake - Saftig langpannekake med mandler, appelsin og sjokolade. Oppskriften passer til en langpanne på ca. 20 x 30 cm.
Foto: Svein Brimi

Glutenfri mandelkake

Saftig langpannekake med mandler, appelsin og sjokolade. Oppskriften passer til en langpanne på ca. 20 x 30 cm.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Riv mandelmassen grovt.

Riv skallet av appelsinen og press ut saften. 

Bland sammen mandelmasse, appelsinskall og saften. Del eggene i hvite og eggeplommer. Rør eggeplommene inn i mandelmassen. Visp eggenehvitene stive og vend dem forsiktig inn i røren.

Dekk en liten langpanne med bakepapir og fordel røren i langpannen. Stek kaken nederst i ovnen ved 175 grader i ca 25 min. 

Ta ut kaken og riv sjokoladen over mens kaken er varm. Dryss mandelflak over.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.