Glutenfri rullekake med Daim - Denne ble usedvanlig vellykket!
Foto: Foto: Eirin Adriane Jørgensen/Easybreezyglutenfri.blogg.no

Glutenfri rullekake med Daim

Denne ble usedvanlig vellykket!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggedosis av egg og sukker. La kjøkkenmaskinen gå i ca. 5 minutter.

Bland alt det tørre godt sammen. Dette er for at alt skal fordeles jevnt i røren. Sikt inn melblandingen i den ferdige eggedosisen.

Vend melet forsiktig men grundig inn i eggedosisen. Melet gjemmer seg ofte i bobler og dukker opp når du tror du er ferdig! Fordel utover en langpanne med smurt bakepapir.

Stekes på 230 grader i 6-8 minutter. Følg godt med!

Når kaken er ferdigstekt snur du den opp-ned på ett fuktig håndkle og avkjøler den med langpannen over.

Bland pakken med vaniljesaus med 2 1/2 dl melk og sett i kjøleskapet i ca. 15 minutter.

Pisk smør og melis til det er hvitt.

Hakk 1 1/2 daim (den siste biten bruker du til pynt).

Ha litt og litt vaniljekrem i smørkremen mens du lar maskinen gå. Når alt er godt blandet inn har du i daimen. Smør dette utover kakebunnen.

Rull kaken tett sammen og rull håndkleet rundt. Sett i kjøleskap i minst 30 minutter.

Nå er den klar til pynting! Pisk 1-2 dl kremfløte med en liten spiseskje sukker og dekk kaken med ett tynt lag med krem. Hakk den siste daimen og strø over. 

Nyt!

Oppskrift:

Easybreezyglutenfri.blogg.no

Levert av: Easy Breezy
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.