Glutenfri sjokoladekake - Glutenfri sjokoladekake lager du med denne oppskriften.
Foto: Linnea Press

Glutenfri sjokoladekake

Glutenfri sjokoladekake lager du med denne oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

OBS! Når du skal bake glutenfritt, er det viktig at du også sjekker at sjokoladen du bruker, ikke inneholder gluten.

Kake

Visp egg og sukker til en hvit masse, og putt deretter i resten. Miks sammen underveis. La miksmasteren gå i 5 minutter etter at alt er blandet sammen. Hell deretter røren i en langpanne dekket med bakepapir.

Stekes midt i ovnen ved 225 grader i ca. 30 minutter. Vent til kaken er blitt kald før du enten pynter den slik vi har  gjort her, eller med sjokoladeglasur.

Glasur

Bland det tørre først, og rør inn soyamelk og smør. Fordel utover kaken, og pynt etter ønske.

Pynt

Rist kokosmasse på varm panne til det er gyllent. Hell sukkerlaken av aprikosene, og finhakk dem. Bland kokosmasse og aprikoser, og fordel blandingen over kaken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?