Glutenfrie, fyldige brownies - Disse browniesene skikkelig amerikanske og er inspirert av en kafè i Brooklyn. Himmelsk!
Foto: Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Glutenfrie, fyldige brownies

Disse browniesene skikkelig amerikanske og er inspirert av en kafè i Brooklyn. Himmelsk!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 180 C.

Smelt smør på lav varme i en kjele. Når det er smeltet tilsettes sukker. Rør i det til du ser at sukkeret nesten er oppløst, ca 30 sekunder.

Hell røren over i en stor bolle og la dette avkjøles 2-3 minutter.

Tilsett eggene og vaniljeekstrakt, rør det inn, men rør så lite som mulig.

Sikt sammen kakao, bakepulver, salt og espresso kaffepulver (sistnevnte kan utelates) og tilsett dette også i bollen.

Tilsett så hakket sjokolade eller sjokoladeknapper, rør den forsiktig inn i røra med en slikkepott.

Kle en form på 20 x 40 cm med bakepapir og hell røren i den.

Sett kaken i den forvarmede ovnen i cirka 30 minutter.

Avkjøles helt og sett den deretter i kjøleskapet i minst 5 timer, eller helst over natten for å få den optimale smaken og konsistensen.

Skjær i passende biter og nyt.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.