Glutenfrie brødpinner - Brødpinner er supert som forrett, kveldssnack eller for å ha noe å dyppe i den fantastiske aiolien du fant i butikken (eller laga sjøl). Brødpinnene er dekket av en deilig salt urteblanding og er knallgode!
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Glutenfrie brødpinner

Brødpinner er supert som forrett, kveldssnack eller for å ha noe å dyppe i den fantastiske aiolien du fant i butikken (eller laga sjøl). Brødpinnene er dekket av en deilig salt urteblanding og er knallgode!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland fingervarmt vann, gjær og honning. Rør rundt og la det stå i ca 10 minutt under lokk mens du måler opp det andre du trenger. Tilsett så alt det lyse melet og rør til det er en klumpfri grøt. Ha så over havremelet litt etter litt til du får en fin deig som ikke klisser, men spar litt mel. Ha så over olivenolje. Er deigen for klissete har du over siste rest av melet.

Sett bollen svalt og la heve i ca 30 – 40 minutter. Trill deretter ut fine pinner som rulles i krydderblandingen. Legg dem på stekebrett og stek på 220 grader i ca 20 minutter til de er sprø og gyldne.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?