Slik gjør du det:
Om du tåler gluten, kan du erstatte rismel/kokosmel med hvetemel.
Hakk opp sjokolade, og ha de i en bolle sammen med smør, og smelt det over et vannbad.
Ha egg og sukker i en bolle, og visp dette lett sammen, ca 20 sekunder.
Tilsett sjokolade-smørblandingen og rør raskt sammen.
Rør sammen rismel/kokosmel, kakao og salt, og vend det forsiktig inn i røren.
Kle en langpanne på 25 x 30 cm med bakepapir og hell røren i.
Stekes i midten av ovnen på 170 grader i ca 30-35 minutter.
Avkjøl helt.
Sett den avkjølte kaken i kjøleskapet i noen timer eller over natten før den skjæres opp, da blir det lettere å få fine biter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.