Glutenfrie brownies - Disse browniesene lager du med rismel eller kokosmel. Tåler du gluten, kan du bruke hvetemel.
Foto: Manuela Kjeilen

Glutenfrie brownies

Disse browniesene lager du med rismel eller kokosmel. Tåler du gluten, kan du bruke hvetemel.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Om du tåler gluten, kan du erstatte rismel/kokosmel med hvetemel.

Hakk opp sjokolade, og ha de i en bolle sammen med smør, og smelt det over et vannbad.

Ha egg og sukker i en bolle, og visp dette lett sammen, ca 20 sekunder.

Tilsett sjokolade-smørblandingen og rør raskt sammen.

Rør sammen rismel/kokosmel, kakao og salt, og vend det forsiktig inn i røren.

Kle en langpanne på 25 x 30 cm med bakepapir og hell røren i.

Stekes i midten av ovnen på 170 grader i ca 30-35 minutter.

Avkjøl helt.

Sett den avkjølte kaken i kjøleskapet i noen timer eller over natten før den skjæres opp, da blir det lettere å få fine biter.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kladdkaka med M&Ms