Glutenfrie cupcakes - Disse muffinsene er glutenfrie, og supre for deg med allergi. Toppingen med bringebær gir både en nydelig rosafarge og en smak av sommer.
Foto: Norsk Ukeblad

Glutenfrie cupcakes

Disse muffinsene er glutenfrie, og supre for deg med allergi. Toppingen med bringebær gir både en nydelig rosafarge og en smak av sommer.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stekeovnen forvarmes til 225.

Rør smør og fruktose lenge og kraftig i maskin til det blir porøst og hvitt. Ha i ett egg om gangen og rør kraftig.

Bland sammen de tørre ingrediensene og tranebærene, og ha dette i røren.

Legges med to spiseskjeer i muffinsformer, fyll dem halv- til trekvartfulle.

Stekes i 10 minutter. Sett til avkjøling på rist. Pynt med ostekremtopping når muffinsene er avkjølt.

Ostekremtopping

Pisk ost og smør. Ha i melis. Pisk godt til kremen er luftig. Bland i moste bær eller syltetøy.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Bursdagsmuffins