Glutenfrie cupcakes

Glutenfrie cupcakes

Disse muffinsene er glutenfrie, og supre for deg med allergi. Toppingen med bringebær gir både en nydelig rosafarge og en smak av sommer.

Christopher Sjuve
30 minutter

Ingredienser

4 stk

egg

1.5 ts

bakepulver

Ostekremtopping med bringebær

300 g

kremost

150 g

smør

450 g

melis

0.5 kurv

bringebær

Slik gjør du det:

Stekeovnen forvarmes til 225.
Rør smør og fruktose lenge og kraftig i maskin til det blir porøst og hvitt. Ha i ett egg om gangen og rør kraftig.
Bland sammen de tørre ingrediensene og tranebærene, og ha dette i røren.
Legges med to spiseskjeer i muffinsformer, fyll dem halv- til trekvartfulle.
Stekes i 10 minutter. Sett til avkjøling på rist. Pynt med ostekremtopping når muffinsene er avkjølt.
Ostekremtopping
Pisk ost og smør. Ha i melis. Pisk godt til kremen er luftig. Bland i moste bær eller syltetøy.

Kanskje disse også frister?