Glutenfrie knekkebrød med soltørket tomat - Soltørket tomat gir disse kenkkebrødene mer smak enn vanlige knekkebrød - knallgode rett og slett! Prøv deg litt frem med mengde soltørket tomat selv, så får du dem helt sånn som du vil ha dem!
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Glutenfrie knekkebrød med soltørket tomat

Soltørket tomat gir disse kenkkebrødene mer smak enn vanlige knekkebrød - knallgode rett og slett! Prøv deg litt frem med mengde soltørket tomat selv, så får du dem helt sånn som du vil ha dem!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle de tørre ingrediensene, og rør godt. Kjør den søltørka tomaten i en stavmikser til den er som pesto, og ha den over sammen med det tørre.

Rør godt og hell over vannet til du har en bløt deig som likevel henger sammen. Fordel deigen på 2 papirkledde stekebrett, og trykk den utover med hendene.

Skjær opp leiven i firkanter, og la dem stå på benken mens ovnen blir varm (150 grader).

Stek brettene i 45 minutter, bytt plass så det underste kommer øverst, og videre i nye 45 minutter (1,5 time totalt). Åpne døra med jevne mellomrom så fukten slipper ut.

Avkjøl på rist, og spis med smøremyk rapskokos og pålegg du liker. Knallgodt!

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.